Live Video
 

maxiprest mai2018

Ăsta da ghinion: Bătut, jefuit și amendat, toate în aceeași zi la Câmpia Turzii!

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Hotărât lucru, Călin Sebastian Mocean din Câmpia Turzii este un mare ghinionist! A reuşit în doar câteva ore performanţa de a fi bătut şi jefuit, apoi amendat de poliţie pentru conducerea unui autoturism sub influenţa alcoolului. 

Totul, într-o „măiastră” orchestrare făcută de romii de pe strada Vasile Goldiş din Câmpia Turzii. Aceştia, susţine el, văzându-l beat l-au bătut, scoându-i doi dinţi şi i-au subtilizat suma de 1.400 de lei.

Apoi au chemat poliţia care l-a găsit stând pe „locul mortului”, în propriul autoturism, după care i-a pus fiola, i-a ridicat carnetul şi i-a întocmit dosar penal.

„Fiica mea în vârstă de 18 ani este căsătorită de anul trecut cu un băiat, român, care locuieşte alături de familie în colonia rromilor de pe Vasile Goldiş. Nu ştiu din ce motive s-au mutat acolo socrii, ginerele şi fiica mea dar eu am pornit în ziua respectivă spre aceasta, cu maşina proprie, ca să-i duc nişte bani şi s-o mai întreb puţin de sănătate. Dar, ghinion, mi s-a terminat benzina la numai 200 de metri de casa lor. Asta se întâmpla pe la ora 14.00 (...). 

Când aproape că am ajuns cu maşina la casa fiicei mele, m-am trezit înconjurat de rromii care ieşiseră din locuinţele lor modulare. Am ieşit să văd ce la trebuie, dar ei m-au luat la bătaie zicând c-am vrut să-i calc cu maşina şi, în timp ce mă băteau, mi-au sustras şi portofelul în care aveam 1.500 de lei, suma ce-mi mai rămăsese din salariu. Apoi, fără să ştiu eu au anunţat poliţia, iar poliţia m-a surprins chiar când stăteam pe locul din dreapta şoferului. După ce am fost legitimat şi mi s-a pus fiola, răstimp în care a apărut ca din senin şi portofelul – dar numai cu o sută de lei în el, restul de 1.400 fiindu-mi subtilizat. Am avut, recunosc, 0,90 miligrame pe litrul de alcool în aerul expirat, însă pentru că – vezi Doamne! – portofelul fusese găsit, poliţiştii n-au mai ţinut seama de reclamaţia mea privind bătaia şi jaful, aşa că şi-au făcut mai departe treaba în privinţa consumului de alcool. Acum am venit la I.M.L. fiindcă vreau să fac plângere penală împotriva rromilor pentru lovire şi tâlhărie şi după aceea să-mi angajez şi un avocat care să-mi susţină punctul de vedere în instanţă”, susține Călin Mocean, într-o declarație pentru Gazeta de Cluj.

Sursă foto: Gazeta de Cluj. 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...