fbpx
Scrie un comentariu

Augustin Cernea a sunat azi la Poliția Turda, pentru a reclama faptul că utilajele societății Napocamin i-au intrat abuziv pe terenul deținut, exploatându-l de balast. La fața locului s-a deplasat un echipaj de Poliție/Jandarmerie, care a constatat cele reclamate, persoana vătămată deplasându-se apoi la sediul Poliției, unde a depus o plângere penală.

 

Augustin Cernea a adus docuemntele de proprietate cu el, pentru a arăta că terenul pe care se află utilajele societății, exploatându-l, îi aparține.

”Eu nu am vrut să vând! Eu am fost în Spania, am cumpărat acest teren și intenționez să fac o mică investiție aici, peste câțiva ani. Alții, vecini cu mine, au vândut. Se vede foarte clar cum mi-au intrat pe teren și cum îl exploatează”, a spus Augustin Cernea.

Reprezentantul Poliției a solicitat unele informații de la șeful bazei, care i-a spus că lucrările de excavație și de exploatare se fac în baza unor măsurători topografice și a dreptului de proprietate pe care societatea îl deține. Însă, a precizat că nu este exclus să existe unele erori, că ”au mai fost cazuri”, însă pentru a se stabili cu exactitate acest lucru trebuie făcute măsurători și comparate datele, iar în cazul în care societatea este în culpă, ar putea achita unele daune.

Numai că, orice relații sau discuții în acest sens se pot purta doar cu biroul juridic al firmei, care se află la Cluj Napoca.

Nemulțimit de situație și cu terenul exploatat fără să-și dea acceptul, Augustin Cernea s-a deplasat la sediul Poliției, unde a depus o plângere, fapta putând fi încadrată la tulburare în posesie.

Problemele generate de această firmă au fost sesizate și în Consiliul Local, iar primarul Cristian Matei a declarat, într-o conferință de presă, că s-a impus stoparea lucrărilor, întrucât nu existau avizele necesare, dar că administrația locală nu poate face mai mult, în condițiile în care societatea își asumă continuarea lucrărilor și exploatarea terenurilor.

Citește și:

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator