Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

ADR Nord-Vest, gazda Centrului Regional Europe Direct, a câştigat un nou proiect de comunicare: #investEU in Northern Transylvania

kaufland 650x100 22.12

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, prin Centrul ED Transilvania de Nord va implementa, în primul semestru al 2017, proiectul cu titlul #investEU in Northern Transylvania. Proiectul va promova Planul de Investiţii pentru Europa (Planul Junker), care vizează stimularea investiţiilor şi creşterea competitivităţii pe termen lung în UE.Obiectivul general al proiectului este creşterea gradului de conştientizare/sensibilizare a publicului larg şi a reprezentanţilor mediului de afaceri din Transilvania de Nord privind Fondul European pentru Investiții Strategice (FEIS), precum şi asupra acţiunilor finanţate de programele UE în favoarea ocupării forţei de muncă, creşterii economice şi investiţiilor.

Valoarea totală a proiectul este 12710,17 Euro, din care finanţarea nerambursabilă este de 12000 Euro. Activităţile proiectului conţin crearea de instrumente online – infografic şi videografic, implementarea unei campanii online şi social media, precum şi organizarea Conferinţei #InvestEU in Northern Transylvania.

Principalele rezultate aşteptate sunt reprezentate de dobândirea unei mai bune înţelegeri a Planului de Investiţii pentru Europa, precum şi a priorităţii privind ”Locuri de muncă şi creştere economică”, conştientizarea actorilor cheie (reprezentanţi ai mediului de afaceri) şi a publicului larg cu privire la oportunităţile oferite prin Fondul pentru Investiţii Strategice, precum şi obţinerea unei imagini pozitive a acestor oportunităţi la nivelul percepţiei publicului.

Mai multe detalii privind Planul de Investiţii a Comisiei Europene aici https://ec.europa.eu/priorities/jobs-growth-and-investment/investment-plan_en

 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Joi, 24 mai, ora 18.00:

Handbal, Liga Națională. Potaissa Turda - CSM București.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...