Scrie un comentariu

Asociația T9 a postat pe site-ul propriu, un articol despre starea podului de peste Arieș, din zona benzinăriei A&A, care conform asociației, este o problemă de prioritate maximă.

 

T9 a aminitit de faptul că a discutat cu fostul primar, Tudor Ștefănie, despre problema podului, fără a avea însă vreun rezultat, reclamând faptul că și actualul primar are aceeași atitudine.

Mai jos este articolul integral postat pe site-ul asociației T9:

„Poza e veche, din 2015. De atunci tot sesizăm autoritățile ca podul de la A&A e un pericol pentru cei care trec pe acolo. Autoritățile vin doar cu scuze, cu povești de adormit copii, practic își dovedesc incompetența și impotența.

Într-o țară normală, problema ar fi fost rezolvată cu prioritate maximă. La Turda, Primăria și CNADR își pasează problema de la o instituție la alta sau se dau reciproc în judecată doar ca mai sifoneze niște bani publici către firmele unor prieteni avocați.

Când i-am spus dlui Ștefănie ca există pericolul ca o persoană care trece podul să cadă în Arieș, fostul primar al Turzii a bătut cu degetul în propriul birou și a închis discuția cu două cuvinte: „Doamne Ferește!”. Noul primar Cristian Matei are exact aceeași atitudine de nepăsare față de pericolul la care sunt expuși cei care traversează podul, n-a luat nicio măsură de protecție a celor care trec pe acolo.

Începem anul 2017 cu speranța că Primăria Turda va găsi împreună cu CNADR o soluție pentru podul peste Arieș.

Asociația T9.”

sursă foto: www.turdanoua.ro

 

 

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator
Statistici T5