Scrie un comentariu

Asociația T9 a postat astăzi, prin intermediul site-ului propriu, un articol prin care îi cere primarului Turzii, Cristian Matei, să confirme care este Strategia de Dezvoltare a municipiului Turda, până în anul 2020.Aceștia au făcut o solicitare, prin intermediul legii 544, în scopul obținerii documentului. Conform T9, documentul care este disponibil pe site-ul Primăriei, este semnat de fostul primar, Tudor Ștefănie.

Articolul postat pe site-ul T9:

Solicităm primarului Cristian Matei să confirme care este Strategia de Dezvoltare a mun. Turda până în anul 2020, în condițiile în care documentul postat pe site-ul Primăriei este semnat de T. Ștefănie. Își însușește dl. Matei strategia concepută de dl. Ștefănie sau are alta, pe care noi nu o știm?

Asociația T9 a depus săptămâna trecută o cerere pe Legea 544 solicitând în mod expres primarului C. Matei să ne trimită Strategia de Dezvoltare a mun. Turda pe care o va urmări în perioada următoare. Dacă pe site-ul Primăriei este postat documentul elaborat în timpul mandatului dlui Ștefănie, noi considerăm că acest document este valabil. Dacă există o altă strategie, acel document trebuie să fie public. Pentru a putea monitoriza activitatea administrației locale, dorim să știm care sunt planurile de viitor ale acesteia si care sunt obiectivele urmărite pe termen mediu și lung.

Vom publica răspunsul Primăriei Turda de îndată ce îl vom primi.

Asociația T9.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator
Statistici T5