fbpx

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

Luni noaptea în jurul orei 3 a izbucnit o altercație în zona localului Moara cu Noroc din Câmpia Turzii. Un tânăr a fost snopit în bătaie de doi indivizi care s-au făcut nevăzuți cu ajutorul unui complice.

Victima este un tânăr în vârstă de 23 de ani, acesta a avut un conflict mai vechi cu unul dintre agresori, în urmă cu o săptămână a izbucnit o ceartă între cei doi, iar acum a avut loc o „reglare de conturi”.

Tânărul are un traumatism cranian grav cu fractură de mandibulă susține tatăl victimei care este hotărât să-i pedepsească pe cei doi, în acest sens s-a depus o plângere penală, urmând ca justiția să se pronunțe în acest caz.

„La data de 26 decembrie a.c., în jurul orei 03:15, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că un tânăr, de 23 de ani, din Câmpia Turzii, a fost agresat de doi bărbaţi pe strada Vasile Alecsandri, în zona unui local public.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violente, cadru legal în care se vor stabili circumstanţele exacte în care s-a produs agresiunea şi se vor lua măsurile legale” transmit reprezentanții IPJ Cluj.

Anunțul pus de tatăl băiatului agresat, pe Facebook:

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate