fbpx

Icon Scrie un comentariu

Randunicii Titlu

În urmă cu câteva luni, mai precis prin luna mai, au început lucrările care ar fi trebuit să se termine cu asfaltarea străzii Rândunicii din Turda Nouă.

Au trecut câteva luni de atunci și strada arată la fel, dacă nu chiar mai rău. Nemulțumirea oamenilor care locuiesc pe Rândunicii este justificată având în vedere modul în care arată strada.

Locuitorii străzii ne-au chemat astăzi, pentru a ne spune care sunt nemulțumirile oamenilor de acolo.

Strada a început să fie amenajată prin luna mai, când era primar domnul Ștefănie. Am avut o întâlnire la biserica de pe stradă, unde am discutat despre lucrări. A început decopertarea, pentru a se pune primul strat. S-a pus un rând de pietre, s-a concasat și a rămas în stadiul acela. După alegeri, noul primar, probabil, nu a fost de acord cu începerea lucrărilor și vreo trei sau patru luni singura lucrare a fost la gurile de canal. Asta până vineri, când s-a pus mizeria asta de pământ lutos și pietre.

Când am avut discuția cu domnul Ștefănie și ne-a zis că se asfaltează strada, l-am întrebat de ce nu se schimbă și conductele de gaz de la noi și cele de apă de pe Spiru Haret, unde s-a schimbat doar la canalizare. Ca să nu asfalteze și apoi să decoperteze. Dânsul ne-a zis că nu poate să impună la regii.

Vineri a început să pună pământul ăsta lutos cu pietriș, care acum după aceste ploi, s-a transformat într-un noroi incredibil. A fost pus pietrișul acesta până la nivelul unde ar trebui să fie asfaltul.

Ne întrebăm și de trotuare; nu s-a lucrat nimic la ele, arată ca după bombardament. Dacă tot vor să facă o lucrare, de ce nu o fac de la A la Z? Vrem să știm când se vor termina lucrările.”, ne-a declarat Marin Petean, unul dintre locuitorii străzii Rândunicii.

Zilele trecute, atât pe Rândunicii, cât și pe Cucului, a fost pus un strat de pietriș, amestecat cu un pământ lutos, care în urma ploilor din ultimele zile s-a transformat în noroi.

De altfel, doar o singură stradă din zonă este asfaltată, Hotarului, unde deja asfaltul începe să aibă fisuri. Celelalte străzi din zonă: Văii, Ogorului, Spiru Haret, Cucului, Ștefan Furtună și Racului, nu au văzut asfaltul niciodată.

Mai jos aveți o galerie foto cu străzile din zonă.

Strada Rândunicii:

Randuncii 3

Randunicii 2

Randunicii 4

Strada Cucului:

Cucului 1

Cucului

Cucului 3

Strada Hotarului: 

Hotarului

Hotarului 1

Strada Spiru Haret:

Spiru Haret

Strada Văii:

Vaii

Vaii 1

Strada Ogorului:

Ogorului

Strada Ștefan Furtună:

Stefan Furtuna

Strada Racului: 

Racului 2

Racului

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator