Scrie un comentariu

Cel mai nou PECO s-a deschis la Turda, nu înainte de-a fi subiect de dispută mediatică. Stația de carburanți auto, construita pe strada Calea Victoriei nr. 61 langa clinica Dental Care – Noa Aesthetics, ESO Petrol s-a deschis de curând.

Prețurile sunt mai mici în comparație cu alte stații peco din Municipiul Turda, sau poate fi doar o strategie de promovare care va dura doar în acestă perioada a Sărbătorilor de iarnă. Proiectantul acestui proiect a fost: S.C.SS CONSTRUCT PROIECT S.R.L. Cluj-Napoca, str.Doinei nr.13 iar beneficiar proiectului este S.C.ESO PETROL S.R.L., cu sediul in Sibiu- str.Someşului nr.31.

Activităţile principale desfăşurate in stația de carburanți sunt cele specifice: alimentare cu carburanţi la pompele amenjate sub copertina ;comercializarea de produse specifice auto, comercializarea de produse alimentare preambalate, cosmetice auto, presa, produse de mediatizare, alimentaţie publica de tip snac bar, cafenea, produse de patiserie, informare, acces net work. Se va amenaja un grup sanitar pentru barbati si femei. Unitatea va funcţiona în sistem de autoservire permanent 24 h.

În zonă a mai existat o stație de carburanți, respectiv Baril Exim, care figura la adresa Calea Victoriei nr. 33. Stația de carburanți a fost desființată în ianuarie 2010, după ce proprietarul a vândut terenul viitorului hipermarket Lidl.

După desființarea stației de carburanți Baril Exim, cea mai apropiată stație de alimentare pentru posesorii de mașini din zona Oprișani/Poiana era la stația Mol (str. Ștefan cel Mare) sau la una din stațiile de carburanți de la ieșirea spre Alba Iulia (OMV, Lukoil, A&A) sau Cluj Napoca (Rompetrol, Mol, Lukoil).

Citește și: TVR Cluj: Vor avea benzinăria sub geam! (VIDEO)

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator