marian morar
m install
nello construct

Ziua Eroilor, comemorată şi la Câmpia Turzii

zamblau eugen

Ziua Eroilor a fost cinstită astăzi şi la Câmpia Turzii. Ineditul cinstirii eroilor la Câmpia Turzii constă în faptul că jerbele de flori şi coroanele comemorative se depun în trei locuri. Prima dată, oficialităţile şi cei prezenţi au depus coroanele la monumentul din centrul municipiului, din părculeţ. Apoi, cei prezenţi s-au deplasat în sunet de fanfară spre cimitirul eroilor, din zona Blocuri, unde au fost depuse coroane la monumentul eroilor socvietici şi al celor români.

La manifestări a participat viceprimarul Ioan Moldovan, consilieri locali, angajaţi ai administraţiei publice locale şi ai unor instituţii din urbe, reprezentanţii combinatului Mechel, ai societăţilor subordonate administraţiei locale, ai unităţileor de învăţământ, precum şi reprezentanţi ai formaţiunilor politice.

 

La manifestare a fost prezent şi senatorul PNL Marius Nicoară, care reprezintă în Parlament circumscripţia electorală ce cuprinde şi Câmpia Turzii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2