fbpx
Icon Scrie un comentariu

Stp

Incepand cu data de 20.10.2015 tarifele pentru bilete si abonamente practicate de catre STP se majoreaza conform tabelului anexat. 

Astfel pentru toate titlurile de calatorie emise de catre STP vom aplica o crestere cu 25% fata de 66% cat au fost aprobate prin Hotararea Consiliului Local Turda nr. 32 din 26.02.2015. Ca urmare a acestei cresteri biletul simplu de calatorie va fi 2,5 lei valabil o ora din momentul validarii comparativ cu pretul de 3,3 lei cat a fost aprobat de catre Consiliul Local.

Precizam ca preturile anterioare prezentei majorari au fost stabilite in mai 2011.

Motivele majorarii rezulta din neindeplinirea de catre Municipiul Turda a obligatiei stabilita de legislatia eurpeana si nationala de a suporta o parte din costul calatoriei cu mijloacele de transport in comun astfel incat acesta sa aiba o valoare accesibila populatiei si dificultatile economice pe care le intampinam din acest motiv in derularea contractului in conditiile stabilite de catre Consiliul Local.

Precizam ca in prezent prejudiciul cauzat STP in derularea Contractului de concesiune cu Municipiul Turda depaseste 14.000.000 lei ceea ce ne creeaza mari probleme in desfasurarea activitatii, intrucat subventia necesara pentru functionarea transportului public local in conditiile prevazute de Caietul de sarcini nu a mai fost platita din martie 2012.

Conducerea STP Turda

Tarifele  percepute de  către S.T.P SA ALBA IULIA – PUNCT DE LUCRU TURDA pentru transportul călătorilor pe traseele orăşeneşti din Municipiul Turda incepand cu 20.10.2015:

Stp Tarife

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator