fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

Polițiștii turdeni au fost sesizați de faptul că o fetița de 10 ani, a cărei mamă se prostituează în zona Turzii, a fost abuzată sexual de un client, în urmă cu două luni. Tatăl acesteia, plecat la muncă în Franța, a aflat despre incident și a venit în țară, pentru a face plângere la Poliție.

Minora a mărturisit că un client al mamei sale a pus-o să facă sex oral! În cursul zilei de azi, fetița a fost dusă la IML Cluj, pentru a se constata dacă abuzul sexual nu s-a concretizat, cumva, și într-un act vaginal, scrie Ziua de Cluj.

Totul a pornit de la mărturisirea făcută de autorul agresiunii sexuale, unui prieten al tatălui fetiței, acesta din urmă primind inclusiv o înregistrare audio cu ”faptele” povestite de agresor, clientul mamei fetiței.

"Am venit într-un suflet în ţară, am condus neîntrerupt din Franţa până aici şi mi-am lăsat baltă serviciul numai ca să văd ce se întâmplă cu fetiţa mea. Problema e că eu mai am o fată cu această femeie, care locuieşte tot în casă cu ei, în vârstă de şapte ani. Nu mai trăiesc cu mama copiilor de când am aflat că se prostituează în zona Turzii, cu "peşte" şi tot tacâmul şi, de când am aflat întâmplarea, sunt îngrijorat de soarta celeilalte (...).

Le-am tot trimis bani, dar am aflat că fetele sunt ţinute doar cu pâine şi margarină, iar ea, împreună cu maică-sa şi taică-său, beau toţi banii pe care îi trimit. Până şi porcul pe care l-am cumpărat astă iarnă ca să aibă ce mânca l-au schimbat pe băutură", a povestit sursei citate, Milian C., tatăl fetei.

În urma controlului de la IML, s-a concluzionat că fetița nu a avut și contact vaginal, abominabilul agresor mulțumindu-se să-i facă doar sex oral. Din spusele fetiței, este vorba de ”nenea Titi”, un client al mamei sale. Din informațiile publicației clujene, acesta a fost dus la audieri la Poliția Turda, în cursul zilei de azi.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate