m install
petlinii
nello construct

Un centru RAR s-ar putea deschide în curând la Turda

zamblau eugen
floris

Două noi puncte de lucru ale RAR ar putea fi deschise în curând la Turda, respectiv Dej, în urma analizei pe care prefectul Călin Platon şi conducerea Reprezentanţei Cluj al Registrului Auto Român o efectuează în această perioadă. Astfel, din cauza numărului ridicat al solicitărilor pe care RAR le înregistrează, este necesară găsirea unor soluţii concrete care să determine scăderea numărului de cereri la Reprezentanţa Cluj a Registrului Auto, şi implicit scurtarea perioadei de soluţionare a dosarelor, declară reprezentanţii forului judeţean.

Potrivit conducerii RAR Cluj, cele două noi puncte de lucru vor asigura prestaţiile complete pe care Registrul le desfăşoară şi în Cluj-Napoca, dar solicitările care vor fi redirecţionate vor reduce activitatea RAR Cluj cu peste 30%. Potrivit Directorului Reprezentanţei Cluj a RAR, Marius Pop, investiţia pentru o astfel de linie completă se ridică la aproximativ 80.000 de euro, şi va fi asigurată din fonduri proprii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: