fbpx

Scrie un comentariu

Alexandru Bartuș, evadatul din arestul IPJ Cluj, a fost ”încolțit” azi în zona Turzii, trupele speciale din Cluj Napoca, dar și efective ale Poliției din Turda și Câmpia Turzii fiind în aceste momente în teren, pentru prinderea evadatului!

Conform unor informații, căutările se efectuează în zona Poiana, pe strada Margaretelor, acolo unde se presupune că s-ar fi ascuns fugarul, încercând să scape de vigilența organelor de urmărire, printre cocioabele construite la periferia Turzii. La această oră, polițiștii sunt pe teren, în încercarea de a-l captura pe fugar! Conform unor informații, polițiștii ar fi obținut un pont, fiind informați că fugarul a dormit noaptea trecută în zonă, la un cunoscut.

Alexandru Bartuş, cercetat pentru furt calificat, a devenit cea mai căutată persoană din judeţul Cluj, singurul dintre cei patru evadaţi de la IPJ Cluj care a rămas în libertate. Polițiștii l-au dat și în urmărire națională.

Bartuș are o activitate infracțională vastă, fiind condamnat și în Franța, pentru furturi și tâlhării, dar și pentru uciderea unui bătrân, pe care l-a prădat.

El a fost prins în România la începutul acestui an, după un jaf pe care l-a dat în localitatea Chinteni, unde a pătruns într-o casă, cu scopul de a fura aparatură electronică și alte obiecte de valoare. În aprilie anul trecut, el a fost prins de polițiști după mai multe furturi din locuințe, pe raza localității Alba Iulia. Deși inițial s-a propus arestarea sa preventivă, ulterior i s-a dat drumul.

UPDATE, ora 14.00: Din informațiile primite, deși au scotocit prin mai multe locuințe din zona străzii Margaretelor, polițiștii nu au reușit să dea de urma fugarului.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator