fbpx

Icon Scrie un comentariu

Protv Agriculturii

Primăria Turda nu dispune de cei circa 300.000 de euro necesari pentru consolidarea terenului de pe strada Agriculturii, unde alunecările de teren au ajuns până la gardul oamenilor, așa că aceștia vor primi teren, pnetru a-și construi alte case.

”Bucata cu bucata, a disparut si strada, inghitita de alunecarile de teren, iar gardul primei gospodarii amenintate, este la doar un metru distanta de groapa care se mareste vazand cu ochii”, menționează Știrile Pro TV.

Însă, municipalitatea nu dispune de cei circa 300.000 de euro necesari pentru consolidarea terenului. Așa că, după ce ani de zile a așteptat un ajutor financiar de la Guvern, pentru rezolvarea acestei probleme, soluția găsită a fost atribuirea unor suprafețe de teren proprietarilor amenințați de alunecările de teren, pentru a-și construi alte locuințe.

”Această hotărâre de Consiliu a fost aprobată, urmând ca în perioada următoare cele trei arii de teren să fie alocate celor trei familii”, a decxlarat pentru Știrile Pro TV, Mihai Zăhan, șeful Serviciului pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Turda.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator