marian morar
m install
nello construct

Doi șoferi care circulau cu viteză excesivă au fost depistați pe Autostrada Transilvania la interval de 20 de minute!

zamblau eugen

Într-un interval de mai puțin de 20 de minute, polițiștii rutieri aflați în misiune pe autostrada A3 Turda – Borș au depistat în trafic doi bărbați care conduceau cu vitezele de 201 km/h, respectiv 220 km/h.

La data de 20 decembrie a.c., polițiștii rutieri care acționează pentru siguranța și flueunța traficului rutier pe Autostrada Transilvania au depistat doi băbați care conduceau  cu viteză excesivă.

Astfel, la ora 11:35, în zona km. 15 + 500m, un bărbat, de 26 de ani, din județul Harghita, a fost înregistrat de aparatul radar, pe sensul de mers spre Harghita, conducând cu viteza de 201km/h.

Peste mai puțin de 20 de minute, la ora 11:53,  un alt bărbat, de 35 de ani, din  Cluj-Napoca, a fost înregistrat de aparatul radar, în același loc, conducând cu viteza de 220 km/h.

Fiecare dintre cei doi șoferi a fost sancționat cu amendă în valoare de 810 lei, precum și cu suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2