m install
petlinii
nello construct

Scandalos: De câteva ore, Electrica nu a reușit să dea curentul! Probleme cu pacienții, la Spitalul Turda!

zamblau eugen
floris

Cei de la Electrica nu au reușit să rezolve defecțiunea care a intervenit la Turda, în această seară, acum câteva ore și care a condus la o beznă totală în mai multe zone din municipiu, generând probleme greu de imaginat!

Mai mulți cititori semnalează faptul că în locuințele lor gradele scad necontenit, întrucât centralele termice pe gaz metan nu mai funcționează de câteva ore!

Probleme sunt și la spitalul din Turda, unde există pacienți a căror viață depinde de aparatele la care sunt conectați, care nu funcționează în absența curentului electric!

”Unii ingheata, altii mor! Eu am tremurat aproape 2 ore langa un pacient care depinde de curentul electric, fiind conectat la aparate… Am iesit din schimb… si curentul tot nu a venit! Ma intreb daca familiile celor de la Electrica ar avea familia pe aparate in Spitalul Turda… ar sta tot nepasatori ca un spital intreg sta in intuneric si pacientii nu au sansa la viata?”, a spus o asistentă din Spitalul Turda.

Probleme sunt pentru că este închisă secția de Terapie Intensivă. Aceasta, alături de Urgențe și sala de operații, funcționează pe generator, dar secțiile mici nu. Acolo e dezastru: pacienții sunt supravegheați de asistente cu ajutorul luminii de la telefonul mobil!

Ba mai mult, un cititor a semnalat faptul că pe această beznă, o tânără ar fi fost tâlhărită și violată la intersecția străzilor Macilor cu Lianelor. Deocamdată nu avem o confirmare oficială a incidentului.

Alții au reclamat faptul că nu au reușit să-și armeze alarma, în momentul în care și-au închis magazinele, în lipsa curentului electric, fiind pradă tâlharilor care pot profita de situația creată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: