m install
petlinii
nello construct

Deputatul Mircea Irimie este de săptămâna trecută membru activ al clubului Rotary Turda

zamblau eugen
floris

Vineri 12.12.2014, intr-un cadru festiv, familia Rotary Turda si-a marit numarul prin primirea cu drepturi depline a deputatului Irimie Mircea si a lui Calin Andrus, manager firma software.

Cei mai noi membri rotarieni isi propun ca prin eforturile si proiectele comune sa ajute comunitatea si sa promoveze valorile rotarienie. Primul proiect în care deputatul Mircea Irimie doreşte să se implice ca rotarian, anul viitor, va fi o restaurare a parcului de la mormântul lui Mihai Viteazu, inclusiv a monumentului.

Tot vineri decanul de varsta al Clubului Rotary Turda, Eugen Felezeu, a primit din partea colegilor distinctia “Membru de Onoare”. Eugen Felezeu este atat membru fondator cat si Past-President al clubului din Turda. La acest eveniment au participat ca invitati si membri Rotaract Turda care au prezentat filmul propriu – “Promovarea turismului local”. Filmul urmează sa fie difuzat la Sao Paulo – Brazilia in cadrul Congresului anual Rotary International, unde vor fi prezenti rotarieni din toata lumea.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: