Scrie un comentariu

Duminică, 23 noiembrie, la orele 16.00, cei opt militari care şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic de vineri, vor fi aduşi la Baza Aerienă 71 Câmpia Turzii. În urma unui ceremonial militar, corpurile neînsufleţite vor fi predate familiilor.

De la ora 14 un ceremonial similar va avea loc la Sibiu. La eveniment este așteptat Ministrul Apărării-Mircea Dușa dar și Şeful Statului Major General, generalul-locotenent Ştefan Dănilă.

Reaminim că opt militari şi-au pierdut viaţa şi alţi doi au fost răniţi în urma prăbuşirii unui elicopter militar IAR-330 PUMA, vineri, 21 noiembrie, în jurul orei 10.40, pe raza localităţii Mălâncrav, judeţul Sibiu.

Elicopterul, de la Baza 71 Aeriană de la Câmpia Turzii, se afla în misiune, urmând să participe la un exerciţiu în Poligonul Cincu.

UPDATE: MapN

Duminică, 23 noiembrie, o aeronavă militară va transporta la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii, cinci dintre militarii care şi-au pierdut viaţa în urma prăbuşirii elicopterului IAR-330 Puma, în apropierea localităţii Stejăriş, judeţul Sibiu.
Începând cu ora 16.00, la sediul bazei va avea loc o ceremonie militară şi religioasă.

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator