fbpx

Icon Scrie un comentariu

Kia

O expoziție auto este organizată în aceste zile în zona sensului giratoriu de lângă Primăria Turda, cu ocazia zilelor festive ale municipiului.

Cei interesați pot vedea de aproape ultimele modele ale unor autoturisme aparținând mărcilor Renault, Dacia, Mercedes, Kia, Skoda, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi și Toyota. În cazul Renault, curioșii pot admira un model electric, care se alimentează de la o priză obișnuită (!), în doar 3-4 ore, viteza maximă pe care o poate atinge un astfel de autovehicul electric fiind de 80 km/h.

pe de altă parte, expozanții au pregătit și unele oferte pe perioada celor 3 zile, așa că cine e interesat să-și achiziționeze un autoturism, inclusiv în rate/leasing, poate studia oferta pusă la dispoziție la expoziția auto din centrul Turzii.

De exemplu, la Seat Toledo există o ofertă exclusivă de Zilele Turzii, respectiv o reducere de 3.565 euro, prețul fiind de 8.998 euro, cu TVA inclus.

Cei de la Dacia au venit cu cele mai noi modele de Sandero, Logan, Duster și Dokker.

Informații suplimentare despre modele, prețuri în funcție de dotări și variante de leasing/rate, se pot obține direct de la reprezentanții mărcilor prezente la expoziție.

 

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator