fbpx

Icon Scrie un comentariu

Andreicut Coltehnic

În această dimineață elevii de la Colegiul Tehnic Turda au primit vizita Înaltpreasfinţitul Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei, care a slujit Sfânta Liturghie în capela colegiului cu hramul „Sfinţii Trei Ierarhi”.

La eveniment au fost prezenți un sobor de preoți în frunte cu protopopul Daniel Crișan, directorul unității de învățământ Dumitru Mateescu, cadre didactice, părinți, elevi dar și credincioși turdeni care au dorit să asiste la slujba religioasă.

Colegiul Tehnic Turda a mai fost vizitat de înalte fețe bisericești și anul trecut când Preasfinţitul Vasile Someşanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Clujului, a oficiat Sfânta Liturghie, în aceeași capelă școlară.

După slujbă elevii liceului îndrumați de preotul Sebastian Zăhan au prezentat un program artistic în amfiteatrul școlii, un program dedicat mamelor și asta pentru că nu de mult timp, am sărbătorit ființa cea mai dragă.

Vizita ÎPS Andreicuț a fost prilej de bucurie atât pentru elevi cât și pentru cadrele didactice, care au beneficiat de cuvintele de învățătură ale Mitropolitului Andrei.

O galerie foto puteţi vedea AICI.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator