fbpx

profitshare 1300x300

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

Blogărul turdean Zamfir Pop susţine că a fost lovit de Crişan Vasile, un proprietar de teren din zonă, pe motiv că ar fi făcut nişte fotografii unei construcţii ridicate în zonă.

"După ce am mâncat la Pensiunea fără nume – distrusă, în mare parte! -, am ajuns la poarta proprietăţii lui Crişan Vasile Marian, pe la orele 15. Am pozat – de la vreo doi metri de poartă! -  înscrisurile de pe poartă şi am luat-o, pe drum, înapoi. Mai ales că, îl văzusem pe proprietar şi “nu voiam să paţ’ vreun conflict cu mitocanu’“!

Am filmat apropierea lui, crezând că vrea să discutăm ceva. Bănuiam că “nu-mi permite să fotografiez” în Rezervaţie!

A venit, m-a lovit în faţă, am căzut şi mă tot trăgea de haine, probabil, ca să mă ducă dincolo de poartă, ca să aibă dovada că … i-am violat proprietatea.

Penelopa, căţeluşa mea, văzându-mă agresat, a lătrat şi a încercat să riposteze. Agresorul a lovit-o cu piciorul!

Tot lovindu-mă (nu pot spune “cu animalitate”, ca să nu-l jignesc … pe animal!), mi-a smuls aparatul foto din mână. Apoi, când a văzut că are obectu‘, s-a potolit, până a văzut că … sun la 112. S-a întors, a reluat scenariul, descris anterior, şi … mi-a smuls şi telefonul din mână.", susţine Zamfir Pop pe blogul său.

Zamfir Pop susţine că a fost agresat pentru o filmare pusă pe YouTube, în toamna anului trecut. Vezi mai jos înregistrarea:

"Adevăratul mobil al agresiunii este faptul că lucrează la extinderea, prin etajare, a construcţiei denumită “casă de vacanţă”, aflată în mijlocul Rezervaţiei naturale!", susţine Zamfir Pop.

"M-am depărtat şi mai mult de proprietatea lui şi … de pe telefonul de rezervă, am apelat 112. Am aşteptat, la circa un kilometru, în aval.

După mai bine de o jumătate de oră, a sosit poliţistul Daniel Gaşpar, de la Sănduleşti. Apoi, după aproape încă o oră, au sosit şi doi poliţişti, Cătineanu Alin şi Stângaci Alina,  de la Tureni. A sosit şi criminalistul. Erau trei maşini de poliţie: MAI 25859, MAI 25771 şi MAI 20381. Ca-n filmele americane! Cei trei poliţişti m-au chestionat, îndelung, mai ales asupra … ziarului la care lucrez! N-am înţeles … rostul întrebării! Sau … se pregăteşte muşamalizarea cazului?!

Criminalistul mi-a fotografiat şuba ferfeniţă şi … “machiajul” de la ochi. Mai târziu, pe drumul spre casă, coastele – lovite de bocancul agresorului -, au început să mă doară şi, acum, respir  cu greutate, dureros! Noroc că avusesem şuba groasă! Doar degetul luxat …

În cele din urmă, au fost găsite aparatele ce mi s-au furat, dar, criminalistul le-a introdus în pungi, sigilate, pentru expertiză ulterioară. Fuseseră aruncate pe teritoriul proprietăţii, ca să pară că … le-aş fi pierdut pe-acolo. În plus, aparatul foto nu mai avea acumulatorul şi … cardul! Fuseseră smulse şi aparatul deteriorat, fiind probe evidente ale agresiunii.

Am refuzat să semnez vreun proces-verbal, pentru că poliţistul nu a acceptat să îl întocmească în dublu exemplar, pentru a-mi remite copia. Ca urmare, a renunţat să-mi mai solicite declaraţia. După ce s-a mai plimbat, vreun sfert de oră, prin preajma agresorului, cu buletinul meu în mână, a acceptat să mi-l restituie şi … am plecat spre casă, pe la orele 18.

Oamenii legii au rămas să cineze, pardon: să analizeze faptele, împreună cu agresorul. După o oră, ieşeam, din Copăceni, în DN şi … nici una, dintre cele trei maşini ale lor, nu m-a depăşit! Cred că au luat-o pe Valea Racilor, în amonte, şi au ieşit la Tureni!", a mai susţinut blogărul turdean.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator