fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu
Pompieri

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” al judeţului Cluj selecţionează candidaţi pentru instituţiile de învătământ ale Ministerului Administraţiei şi Internelor şi Ministerului Apărării Naţionale, arma „pompieri şi protecţie civilă”, pentru ofiţeri,  subofiţeri şi maiştri militari.

Structurile de învătământ, pentru ofiţeri, sunt Facultatea de Pompieri din Bucureşti care scoate la concurs 50 locuri bărbaţi, Academia Forţelor Terestre din Sibiu  cu 9 locuri şi Academia Tehnică Militară din Bucureşti cu 6 locuri, iar pentru subofiţeri, Şcoala de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie Civilă de la Boldeşti care scoate la concurs un număr de 133 de locuri pentru bărbaţi.

 

Pentru concursul de admitere în instituţiile de învătământ superior ale Ministerului Apărării Naţionale se vor recruta atât bărbaţi cât şi femei. Data limită pentru depunerea dosarelor candidaţilor este: pentru ofiţeri 1.06.2009 iar pentru subofiteri si maistri militari 3.07.2009. Candidaţii trebuie să aibă cetăţenie română şi domiciliul în România, să fie absolvenţi de liceu cu diploma de bacalaureat, să aibă minim 18 şi maxim 28 ani.De asemenea trebuie să aibă înălţimea minimă de 1,70  pentru barbati  si 1,65 pentru femei şi să nu aibă antecedente penale.

 

Detaliile sunt oferite şi la Biroului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” al judeţului Cluj, b-dul 21 Decembrie 1989 nr.69-71, sau pot să viziteze site-urile  www.igsu.ro  sau  www.isucj.ro

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator