fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

Tot Mai Multe Patrule De Politisti Vor Putea Fi Vazute Prin Preajma ScolilorAlegerea acestei datei de 25 martie este legată de simbolul creştin al Bunei Vestiri aflat pe primul steag al Marii Agii, simbol ce a fost preluat şi pe actualul drapel al Poliţiei Române. În anul 1822 domnitorul Grigore Dimitrie Ghica i-a înmânat Marelui Agă Mihăiţă Filipescu (şeful poliţiei din acele timpuri) drapelul pe care este cusută sigla Steagului Agiei. Alături de siglă se află o ghirlandă din aur în interiorul căreia este prezentată Maica Domnului, înaintea îngerului ce-i aduce vestea cea bună (Buna Vestire).

 

Diversitatea misiunilor, precum şi numărul important de cadre angrenate în desfăşurarea acestora, plasează Poliţia Română în prim-planul structurilor care alcătuiesc Ministerul Internelor şi Reformei Administrative.

 

De-a lungul vremurilor, poliţia a reprezentat factorul decisiv în aplicarea legii, parcurgând odată cu statul, dar şi cu societatea, transformările fundamentale pe care România le-a traversat.

 

Cei 187 de ani scurşi de la fondarea Poliţiei Române au fost marcaţi, ieri, la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Cluj  prin prezentarea departamentelor de Poliţie Rutieră, Criminalistică şi Intervenţie Rapidă. Deşi accesul a fost permis oricărui cetăţean, atraşi de manifestare s-au dovedit a fi doar elevii şcolilor şi ai liceelor. La Turda în schimb manifestarea va avea loc "în familie" poliţiştii sărbătorind mai mult la locul de muncă.

 

Comandantul poliţiei turdene, comisarul Marcel Bogdan a dorit să facă o urare pentru colegii de breaslă: ”Devenită de acum tradiţie, Ziua poliţiei este legată de Ziua Bunei Vestiri ca semn al luminii şi al dragostei de oameni. Cu acest prilej adresez colegilor mei poliţişti multă sănătate, împliniri profesionale şi bucurii alături de cei dragi. Profit de acest prilej să mă adresez tuturor turdenilor asigurându-i că ne vom face în continuare datoria faţă de comunitate, prin asigurarea liniştii publice şi aplicarea legii fără părtinire! Închei mesajul meu prin urarea de LA MULŢI ANI! poliţiştilor turdeni” .

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator