fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu
Omor Iacobeni

Cetăţeanul turc acuzat că ar fi autorul dublului asasinat petrecut în satul Iacobeni, vrea să fie cercetat în libertate pe motiv că nu sunt suficiente dovezi care să-l încrimineze şi că el, de fapt, s-au autoapărat, nefiind o persoană violentă de felul său.

 

Atila Yilmaz (foto) a făcut recurs la decizia Tribunalului Cluj din 17 martie privind impunerea măsurii arestului preventiv. Avocatul acestuia a cerut instanţei casarea deciziei Tribunalului Cluj, pe motiv că în cazul clientului său nu a fost respectat dreptul la apărare. Mai mult, apărătorul a susţinut că la dosar nu există probe clare care să ateste vinovăţia turcului. Din contră, acuzatul susţine că el ar fi fost atacat de către victime şi nu a făcut altceva decât să se apere. În replică medicii legişti spun că din cele 33 de urme descoperite de anchetatori la locul omorului, 7 îi aparţin învinuitului. Instanţa clujeană a respins cererea turcului de a fi cercetat în libertate.

 

Reamintim că în timpul audierilor s-a descoperit că angajatul Bechtel s-a dus cu un taxi, împreună cu Adriana-Florina H. şi Traian S., în locuinţa celui de-al doilea, în după masa zilei de 14 martie, unde, după ce s-au cinstit cu prea multe pahare, au început să se certe. Potrivit poliţiştilor, turcul l-a lovit pe Traian S. cu un topor în cap, moment în care femeia, concubina românului, a sărit în apărarea celui rănit, fiind atacată la rândul ei. Apoi, turcul a plecat spre Câmpia Turzii, în campusul unde era cazat. La două zile după comiterea faptei, criminalul a fost reţinut în baza ordonanţei emise de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, marţi fiind prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă. Turcul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile sub acuzaţia de omor deosebit de grav.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator