fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

Ovidiu VanceaOvidiu Manuel Vancea, zis "Balibacea", a fost eliberat din arestul Poliţiei Cluj, după ce Judecătoria Cluj a decis să nu-i dea mandat de arestare pentru 29 de zile, ci doar interdicţia de a părăsi localitatea! Asta pentru că principalul suspect care ar fi comis ambele furturi este Mihai Petrescu (31 ani, din Glina - judeţul Ilfov), conform probelor ADN administrate la dosar, în timp ce turdeanul este doar "complice".

Conform unui comunicat al IPJ Cluj, ambele furturi de care sunt acuzaţi, respectiv cel de la locuinţa preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, şi de la o casă de schimb valutar din Cluj, s-au produs prin ruperea butucului yalei de acces.

 

Poliţiştii au prezentat probe concrete privind implicarea lui Mihai Petrescu în aceste furturi, respectiv probe ADN din ambele locaţii. În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că la furtul din apartament au mai participat Ovidiu Vancea "Balibacea" (42 ani), Mihăilescu Sergiu Radu (28 ani, tot din Turda) şi Shenker Victor Martin (30 ani, din Cluj). La furtul din casa de schimb, au mai participat două persoane. Mihai Petrescu a declarat în faţa instanţei că nu era în localitate la acea dată şi că poate prezenta un alibi în acest sens. Acelaşi motiv a fost folosit şi de "Balibacea" în cazul atentatului cu grenadă din decembrie 2003.

 

Cei 4 au fost reţinuţi după o descindere a poliţiştilor la 5 locuinţe din judeţ, 2 din Turda, 2 din Cluj şi 1 din Gherla.Citeşte şi: “Balibacea”, ARESTAT! Cunoscutul lider al lumii interlope turdene, acuzat de furt calificat!

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator