fbpx

 
 
Scrie un comentariu

nicolae valean

Scandal mare sâmbătă spre duminică noaptea, la discoteca Armaghedon în Câmpia Turzii, unde un poliţist de la Postul de Poliţie Luna, împreună cu fiul său, l-au bătut pe un tânăr care era cu fosta prietenă a fiului său!

Tot scandalul a început la câteva ore după miezul nopţii. Rareş Vălean (foto jos), probabil înebunit de gelozie că şi-a văzut fosta iubită în braţele altuia, l-a chemat pe tatăl său, agentul de poliţie Nicolae Vălean (foto sus), şi împreună l-au snopit în bătaie pe tânărul care era cu fata. Nu a scăpat de lovituri nici un alt tânăr, care a încercat să-i acorde îngrijiri medicale tânărului agresat, dar nici fosta prietenă a fiului poliţistului, O.Cristina Susana.

Tânărul agresat a fost dus la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială din Cluj Napoca, unde s-a constatat că are ruptură de mandibulă, fisură de craniu, pometul zdrobit, globul ocular osos spart sus, jos şi în lateral. IPJ Cluj susţine că fiul poliţistului i-ar fi agresat pe cei doi, nu poliţistul, aşa cum a susţinut mass media.

rares valean

IPJ Cluj recunoaşte incidentul!

"La Poliţia municipiului Câmpia Turzii au fost depuse două plângeri penale privind pe V. Rareş Nicolae, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri şi alte violenţe şi vătămare corporală, respectiv o plângere penală privind pe V. Nicolae, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

Din cercetările efectuate a reieşit că, la data de 28.07.2013, ora 03.30, în urma unor dispute mai vechi, O. Bazil, din comuna Luna, judeţul Cluj, a fost agresat de către V. Rareş-Nicolae, din Câmpia Turzii. De asemenea, suspectul l-a lovit şi pe B. Mihai Dan, din Câmpia Turzii, care încerca să îi acorde primul ajutor victimei.

La faţa locului se afla şi O. Cristina Susana, care ulterior a depus plângere prealabilă privind săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe de către V. Nicolae, agent de poliţie la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

Poliţistul face parte din Poliţia Judiciară, iar conform prevederilor legale plângerea a fost trimisă spre soluţionare la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

Având în vedere aspectele disciplinare sesizate, la 29.07.2013 şeful inspectoratului a dispus cercetarea prealabilă a poliţistului.

După finalizarea cercetărilor se vor dispune măsuri legale, conform competenţei", au precizat oficialii IPJ Cluj.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate