fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

IacobeniBărbatul şi femeia lui, găsiţi într-o baltă de sânge din propria casă, în 14 martie 2009, nu s-au ucis între ei, după cum au spus iniţial anchetatorii, ci ar fi putut fi ucişi de un turc! Poliţiştii clujeni au extins investigaţiile şi au descoperit un cetăţean turc care a fost la locuinţa celor doi în după-amiaza zilei de 14 martie.

Cetăţeanul turc, care lucra la o societate cu sediul în Câmpia Turzii, a fost văzut în compania celor doi prin oraş, în ziua în care cei doi şi-au găsit sfârşitul.

 

După depistarea şi audierea cetăţeanului turc, Y.Atila, de 39 de ani, din Erzurum Oltu (Turcia), a rezultat că acesta s-a deplasat cu cei doi la locuinţa lor din Iacobeni, cu ajutorul unui taximetru, unde a avut loc o altercaţie între cei doi bărbaţi, pe fondul băuturilor alcoolice consumate, iar turcul l-ar fi lovit cu un topor în cap pe Seleşi Traian (42 ani). Concubina acestuia din urmă, H.Adriana-Florina (25 ani) a sărit în ajutorul iubitului ei, dar a fost lovită şi ea cu toporul în cap.

 

După acest incident, cetăţeanul turc a plecat de la locuinţa celor doi, spre Câmpia Turzii, în campusul unde era cazat.

 

În 16 martie, Y.Atila a fost reţinut pe baza ordonanţei de reţinere emisă de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, iar în 17 martie a fost prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă. În urma probatoriului administrat în cauză, instanţa de judecată din cadrul Tribunalului Cluj şi-a însuţit propunerea de arestare preventivă, emiţând pe numele cvetăţeanului turc un mandat de arestare pentru 29 de zile, începând cu 17 martie 2009. El este acuzat de omor deosebit de grav şi a fost depus în arestul IPJ Cluj.

 

 

 

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator