fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

Politia Comunitara  1  TopSăptămâna trecută agenţii poliţiei comunitare au acţionat pentru buna gospodărire a oraşului, prevenirea faptelor de natură antisocială, a asigurării ordinii şi liniştii publice din zona unităţilor şcolare de pe raza municipiului Turda.

De asemenea, s-a efectuat control în Piaţa Centrală, Micro III şi zona comercială Materna cu privire la documentele de comercializarea produselor agricole şi artizanale - mărţişoare, documente care să ateste calitatea producătorului şi plata închirierii domeniului public precum şi a documenteloir sau a certificatelor de analiză sanitar-veterinară a produselor lactate şi a ouălor. Zilnic s-a acţionat în scopul identificării persoanelor care staţionează în staţiile aferente R.A.T.L şi îngreunează circulaţia în zonă.

9 persoane au fost somate cu ocazia ativităţilor specifice, alte 68 au fost legitimate, 46 au primit invitaţii la sediul Poliţiei Comunitare în scopul clarificării abaterii săvârşite şi au fost întocmite 55 de procese verbale de contravenţie. Cu ocazia activităţilor s-au aplicat un număr 55 sancţiuni contravenţionale în valoare de 7.850 lei.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator