fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

IacobeniUn bărbat de 42 de ani şi iubita lui, de 25 de ani, au fost găsiţi într-o baltă de sânge în propria casă (foto) din Iacobeni. Cei doi au fost găsiţi de fratele bărbatului, Radu Seleşi, care a declarat că el era cu faţa în sus, iar iubita lui cu faţa în jos, informează Ştirile Pro TV.

El a alertat poliţiştii, care au venit şi au sigilat locuinţa. Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat acolo. Anchetatorii iau în calcul orice variantă.

 

Localnicii sunt îngroziţi. "Alţi zic că pentru muiere, alţii zic că pentru altceva. Io am auzit că le-o tăiet capul, mai mult nu", spune o localnică.

 

Poliţiştii speră ca efectuarea necropsiei celor doi să lămurească din misterul care deocamdată planează în acest caz.

 

COMUNICATUL OFICIAL AL POLIŢIEI:

"În urma verificărilor efectuate la faţa locului de către echipa complexă de cercetare sub supravegherea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj s-a stabilit că cele două victime sunt S. TRAIAN, de 43 de ani, cu antecedente penale, fără ocupaţie, proprietarul imobilului şi concubina acestuia, H. ADRIANA-FLORINA, de 24 de ani, din com. Viişoara, jud. Cluj, fără ocupaţie şi că victimele au ajuns la domiciliu în seara zilei de 14.03.2009, în jurul orelor 21,00, iar pe fondul consumului de alcool între cei doi a izbucnit un conflict spontan, aceştia aplicându-şi reciproc mai multe lovituri care au condus la decesul lor. În urma examinării cadavrelor de către medicul legist, la faţa locului, acesta a constatat la S. TRAIAN „o plagă despicată temporal dreapta şi o plagă despicată frontal dreapta”, iar la concubina lui, s-au constatat un număr de „6 plăgi contuze la nivelul scalpului ”. Cadavrele celor doi au fost transportate la I.M.L. Cluj, unde în urma efectuării necropsiei s-a stabilit faptul că moartea celor doi a fost violentă. Moartea lui H. ADRIANA-FLORINA s-a datorat hemoragiei externe consecutivă multiplelor plăgi ale scalpului şi fracturilor craniene. Moartea lui S. TRAIAN s-a datorat transecţiunii bulbo-pontine consecutive unei fracturi multieschiloase de calotă şi bază de craniu. În ambele cazuri loviturile tanatogeneratoare s-au putut produce prin loviri repetate active cu un corp dur şi despicător. Cercetările sunt continuate de către lucrători din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, prevăzută de art. 174 din C.P.".

 

 

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator