fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

Ioan MoldovanMaşina condusă de viceprimarul municipiului Câmpia Turzii, Ioan Moldovan, a fost implicată într-un accident de circulaţie în cursul acestei dimineţi, produs pe strada Laminoriştilor din Câmpia Turzii. Viceprimarul Ioan Moldovan a scăpat teafăr, dar maşina sa, Hyundai Santa Fe, a suferit câteva avarii. Ioan Moldovan circula dispre Turda spre Câmpia Turzii, iar Poliţia susţine că n-a avut nici o vină în acest incident, anunţă Jurnalul de Arieş.

Conform celor declarate de agentul Sebastian Rusu pentru sursa citată, accidentul s-a produs din cauza unui taximetrist de la Taxi Armagedon, care aprimit o comandă şi a făcut o manevră de întoarcere, pe linie continuă, fără să se asigure corespunzător.

 

În timpul manevrei de întoarcere, taximetristul, care conducea un autoturism Ford Focus, a fost lovit de maşina viceprimarului Ioan Moldovan, care ciorcula regulamentar, fiind proiectat pe banda cealaltă unde s-a lovit de un autoturism Dacia Logan. "În urma accidentului, a rezultat avarierea celor trei autoturisme. Vinovatul a fost sancţionat contravenţional, cu suspendarea permisului pentru 60 de zile", a precizat Sebastian Rusu.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator