fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

JudecatoriaClădirea în care funcţionează actualul sediu al Judecătoriei Turda, chiar dacă este un spaţiu mult mai decent, este la fel de neîncăpătoare ca şi vechea construcţie. În plus, mai există şi alte dezavantaje: personal insuficient, volum mare de activitate, resurse reduse. Datorită provizoratului, nu s-a instalat încă nici aparatura audio-video, atât de necesară într-o sală de judecată.

O altă nemulţumire, o reprezintă lipsa unei încăperi pentru arhivare.

 

Până în 20 august anul trecut, instanţa şi-a desfăşurat activitatea într-o clădire situată pe strada Republicii la nr.5 ce datează din anul 1698 şi care nu a mai fost renovată de aproximativ 50 de ani. Acum 4 ani s-a petrecut un incident în care puteau fi rănite persoanele care frecventează clădirea - o porţiune din tavan s-a desprins şi a căzut pe pardoseală, din fericire acest lucru s-a întâmplat într-o zi de week-end astfel că nu a fost nimeni rănit.

 

Soluţiile care ar exista la ora actuală sunt două. Prima, face referire la cumpărarea actualului spaţiu de către Ministerul Justiţiei, iar a doua, amenajarea clădirii lăsate în paragină din vecinătatea primăriei (Casa de Cultură neterminată), unde de doreşte realizareaunui Palat al Justiţiei cu sprijinul Băncii Mondiale.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator