fbpx

Icon Scrie un comentariu

Iloveturda Premii

Astăzi a avut loc vernisajul fotografiilor care au participat la concursul organizat pe pagina de Facebook I Love Turda, un concurs iniţiat de Centrul raţiu pentru Democraţie, cu tema "Imagini şi legende ale turdenilor".

În total, la concurs au participat 31 de poze, realizate de turdeni cu imagini din Turda sau împrejurimile apropiate, care trebuiau să conţoină şi o mică "poveste" va locului respectiv.

"Tematica concursului, asa cum sugereaza si titlul, este prezentarea legendelor si povestilor turdene si din zona Comunitatii Urbane Aries. La concurs pot participa persoane care cunosc aceste legende, indiferent de locul unde isi au domiciuliul. Avand in vedere ca 2012 este Anul European al imbatranirii active si a comunicarii intre generatii, sunt incurajate postarile la care contribuie persoane din diferite generatii. De exemplu, daca un tanar se pricepe la poze, dar nu cunoaste legende sau povesti, poate sa ceara informatii de la persoane mai in varsta. In acest caz este obligatoriu sa se mentioneze numele tuturor celor care au contribuit la realizarea lucrarii", se preciza în Regulamentul concursului.

Juriul a desemnat câştigătorii concursului, după cum urmează:

Premiul I - Lucian Sătmărean

Premiul II - Catalina Maria Ana

Premiul III – Cristi Vescan

Premiul Special – Andrea Ardelean

Premiul Publicului – Gelu Pălăcean

Cuantumul total al celor trei premii a fost de 600 lei, astfel: premiul I - 300 lei, premiul II - 200 lei şi premiul III - 100 lei. De asemenea, Premiul Publicului a fost recompensat cu 100 de lei, iar Premiul Special cu 50 de lei.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator