fbpx

Scrie un comentariu

În cadrul galei premiilor media de excelenţă pe 2012 turdenii s-au făcut remarcaţi la secţiunea implicare în viaţa comunităţii. Radio Transilvania Turda a premiat cu această ocazie Clubul Rotary Turda, mai exact pe preşedintele acestuia - Rareş Balint pentru proiecte ce vizează dezvoltarea comunitară, educaţia, mediul înconjurător, sănătatea, administraţia.

"Aici apreciem sprijinul pe care Clubul Rotary Turda ni-l oferă pentru implementarea celei mai noi campanii destinată elevilor de liceu intitulată Alege viaţa! Drogurile ucid!", explică Augusta Dordai, director zonal Radio Transilvania.

Anul trecut, Compania de Apă Arieş a fost cea premiată de postul local de radio pentru proiectul european de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare.

Cea de-a noua ediţie a Premiilor Media de Excelenţă a avut loc la finele săptămânii trecute la Cluj Napoca. 

"In cei opt ani  in care am organizat acest eveniment am avut onoarea sa vad recunoasterea unor adevarate valori culturale si sociale ale Transilvaniei. Oameni cu un caracter remarcabil si o cultura deosebita au pasit pe scena de premiere a evenimentului" - a declarat Cristina Szasz, director de PR al agentiei Amprenta Advertising, organizatorul evenimentului.

Anul acesta, organizatorii l-au invitat la Cluj pe Virgil Ianţu în calitate de moderator şi au pregătit un moment special cu Narcis Iustin Ianau, o voce inegalabilă de la "Românii au talent".

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate