fbpx

Scrie un comentariu

Duminica la amiaza, in Sala Mare a Casei de Cultura ''Ionel Floasiu'' a avut loc ceremonia religioasa de inmormantare a actualului primar al municipiului Campia Turzii, IOAN VASINCA, care a trecut in nefiinta in data de 31 mai 2012, dupa o indelungata suferinta.

Sala a devenit neincapatoare pentru locuitorii municipiului, care au venit in numar mare sa isi ia ramas bun de la cel care le-a fost primar, dorind totodata ca prin prezenta lor sa aduca un ultim omagiu celui care a fost Ioan Vasinca. La ceremonia de inmormantare au participat si numeroase personalitati ca si prim-vicepresedintele PD-L Cluj-Napoca, Mihail Hardau, deputatul Daniel Buda si Adrian Gurzau. Din partea colegilor de partid din organizatia locala au fost prezenti presedintele PD-L Campia Turzii, Cristian Haiduc, precum si actualul viceprimar Horatiu Bretoiu.

La aceasta ceremonie a mai participat si primarul municipiului Turda, Tudor Stefanie, acesta fiind insotit de catre viceprimarul Mircea Irimie.

De asemenea au fost prezenti si colegii din cadrul Primariei Campia Turzii si din alte institutii locale ale municipiului, precum si reprezentantii altor partide politice, respectiv Avram Gal, Ioan Moldovan, Marian Morar, Vasile Tot. Dupa incheierea slujbei religioase, cortegiul funerar s-a indreptat spre cimitirul din cartierul Sancrai, unde actualul primar Ioan Vasinca isi va dormi somnul de veci.

Democrat-liberalii din Câmpia Turzii au anunţat că cetăţenii îi pot aduce un ultim gest de recunoştinţă primarului Ioan Vasinca în 10 iunie, printr-un vot de susţinere a realizărilor din mandatele sale. Este de aşteptat ca şi adversarii politici să facă acelaşi gest, neprofitând de pe urma decesului candidatului PDL, mai ales că majoritatea şi-au anunţat regretul pentru dispariţia celui care a fost Ioan Vasinca, sunt de părere oficialii PDL Câmpia Turzii.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate