m install
petlinii
nello construct

Târgul meșteșugarilor sau păstrarea unei tradiții locale

floris

Centrul municipiului Turda a fost scena unor manifestări dedicate în special copiilor, dar nici adulții nu au stat deoparte de acestea. Municipalitatea a organizat în zilele de 1 și 2 iunie o ediție specială a Târgului Meșteșugarilor, în cadrul căreia cei mici s/au delectat cu produse tradiţionale locale, jocuri şi spectacole organizate de copiii, pentru copiii.

Dacă în prima zi a manifestărilor, vineri, vremea nu prea a ținut cu organizatorii, sâmbătă timpul frumos a venit în sprijinul comercianților dar și a cumpărătorilor. Mirea, turta dulce, produsele din olarit, obiecte de artizanat, podoabe fabricate manual, toate au contribuit la reușita zilei.

Slow Food Turda a pregătit activităţi de educare a gusturilor dedicate copiilor, iar Fundaţia pentru Turism şi Ecologie Potaissa i-a învățat, prin jocuri specifice, cât de importantă este armonia cu natura şi cu un mediu de viaţă sănătos.

Casa de Cultură, alături de Clubul Copiilor, concert de estradă cu fanfara Potaissa , prezența clownilor şi a animatorilor sosiţi special pentru a-i amuza pe toţi copiii turdeni, au completat programul unei noi ediții a Târgului Meșteșugarilor, o ediție cu dedicație pentru micuții noștri.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: