fbpx

Scrie un comentariu

Centrul municipiului Turda a fost scena unor manifestări dedicate în special copiilor, dar nici adulții nu au stat deoparte de acestea. Municipalitatea a organizat în zilele de 1 și 2 iunie o ediție specială a Târgului Meșteșugarilor, în cadrul căreia cei mici s/au delectat cu produse tradiţionale locale, jocuri şi spectacole organizate de copiii, pentru copiii.

Dacă în prima zi a manifestărilor, vineri, vremea nu prea a ținut cu organizatorii, sâmbătă timpul frumos a venit în sprijinul comercianților dar și a cumpărătorilor. Mirea, turta dulce, produsele din olarit, obiecte de artizanat, podoabe fabricate manual, toate au contribuit la reușita zilei.

Slow Food Turda a pregătit activităţi de educare a gusturilor dedicate copiilor, iar Fundaţia pentru Turism şi Ecologie Potaissa i-a învățat, prin jocuri specifice, cât de importantă este armonia cu natura şi cu un mediu de viaţă sănătos.

Casa de Cultură, alături de Clubul Copiilor, concert de estradă cu fanfara Potaissa , prezența clownilor şi a animatorilor sosiţi special pentru a-i amuza pe toţi copiii turdeni, au completat programul unei noi ediții a Târgului Meșteșugarilor, o ediție cu dedicație pentru micuții noștri.
 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate