fbpx

Scrie un comentariu

Vineri, 1 Iunie, aşa cum ne-a obişnuit deja, Asociaţia Împreună pentru Voi a oferit din nou ocazia copiilor să ne încânte cu talentele lor. Pe scena Teatrului Municipal Turda, 104 copii au cântat, au dansat, au recitat şi au interpretat diverse scenete. Micii spectatori din sala au urmarit încantaţi un spectacol de aproape 2 ore, din care nu a lipsit nici clovnul Scamă.

În sala plină de copii, părinţi şi bunici (aproximativ 400 de persoane) a fost prezent şi viceprimarul Turzii, Mircea Irimie, directorul Teatrului Municipal – Narcisa Pintea, reprezentanțI ai instituțiilor publice.

Şi pentru că spectacolul a fost organizat în cinstea lor, toţi copiii, artişti sau spectatori, au primit 350 de pachetele cu dulciuri. A fost organizată şi o tombola, la care norocoşii au primit bilete gratuite la Salina Turda, pizza de la Pizzeria Allegria, caserole cu prăjituri de la Cofetaria Pralina, cărti şi dulciuri.

"Le mulţumim din nou pe această cale sponsorilor generoşi: SC Agroliv SRL, Ristorante & Pizzeria Alegria, Cofetăria Pralina, Turda Salina Durgău, Mihaela şi Dan Moldovan", spune Dana Pașca, reprezentantul Asociației Împreună pentru Voi.

Pe scena Teatrului municipal au evoluat pe parcursul a două ore, elevi talentaţi din şcolile şi grădiniţele turdene. Ei fac parte din Ansamblul Crăişorii, Clubul de Dans Sportiv Potaissa, Formaţia Allegria, Step by Step, Grupul Simpatix, Grădiniţa Socială Acoperământul Maicii Domnului şi de la şcolile Ioan Opriş, Avram Iancu, Horea, Cloşca şi Crişan, Teodor Murăşanu şi Colegiul Naţional Mihai Viteazul.

Pentru efortul depus alaturi de copiii artişti, pentru pasiunea lor în a descoperi noi talente, s-au implicat profesorii: Mia şi Emil Moldovan, Diana şi Alin Miron, Ioan Gherman, Mihaela Tanţău, Lidia Culcuş, Stanca Bărăian Surd, Dorina Felvinţi, Mariana Picovici, Finica Bodea, Claudia Mocan şi Iuliana Sămărtinean.

"Ca şi organizator din partea Asociaţiei Împreună pentru Voi, pot spune că sunt mândră că am putut organiza aceste spectacol, sunt mândră că, împreună cu părinţii şi profesorii care îi îndrumă, am putut pune în valoare, pe scena Teatrului Municipal Turda, talentele copiilor noştri minunaţi, talente care au fost apreciate şi aplaudate de cele aproape 400 de persoane prezente în sală. Sperăm ca pe viitor să avem un sprijin mai mare şi din partea altor persoane. Doar aşa putem face ceva pentru aceşti copii minunaţi. Fără falsă modestie, pot spune că activitatea de 1 iunie a Asociatiei Impreuna pentru Voi a fost un real succes", mai spune Dana Pașca.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate