fbpx

Scrie un comentariu

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Ioan Vasinca, decedat aseară la un spital din Cluj Napoca, va fi înmormântat duminică, 3 iunie, la ora 14.00. Slujba va avea loc la Casa de Cultură a municipiului Câmpia Turzii, locul în care fostul primar a luat deciziile administrative, alături de consilierii locali, în ultimii ani.

Trupul neînsuflețit al primarului Ioan Vasinca va fi depus la Casa de Cultură, pentru a da posibilitatea celor care vor să-i aducă un ultim omagiu să-și manifeste acest gest.

Doi candidați pentru funcția de primar, Avram Gal și Ioan Moldovan, au anunțat deja că-și vor suspenda acțiunile electorale până după funeraliile primarului Ioan Vasinca. "Puternic marcat de tristul eveniment al încetării din viaţă a Ing. Ioan Vasinca, Primar al Municipiului Cîmpia Turzii, care i-a fost zeci de ani prieten si coleg, Dl Ioan Moldovan este sufleteşte alături de familia îndurerată şi îşi exprimă deplinul regret pentru dispariţia prematură a celui care pentru toată lumea a fost ” Neluca”. In memoria acestuia, activitatea de campanie electorală va fi suspendată până după înhumare", se precizează într-un comunicat de presă al Biroului de campanie al candidatului independent Ioan Moldovan.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate