m install
petlinii
nello construct

De 1 Iunie copiii pot face schimb de stickere la Billa

zamblau eugen
floris

Ziua de 1 iunie aduce activităţi speciale dedicate şi suprize pentru copiii din toată ţara! BILLA România a hotărât să celebreze aceasta zi organizând bursa de schimb de stickere in 37 de magazine din intreaga ţară.

Printre aceastea se numări şi magazinul de la Turda situat pe strada Republicii la numerele 13-14.

Astfel, copii şi părinţi sunt aşteptaţi in filialele participante, pentru o zi de distracţie pe cinste. Celor mici li s-au pregătit nenumărate surpize, precum dulciuri, băuturi, desene pe asfalt, modelare de baloane sau face-painting.

In plus, vor avea ocazia de a cunoaşte şi alţi copii colecţionari cu care se pot juca şi cu care pot face schimb de stickere.

Campania “Recorduri in lumea animalelor” continuă până in 13 iunie. Până atunci, copiii din toată ţara, pasionaţi, care işi doresc să afle mai multe despre lumea animalelor, işi pot procura in continuare stickerele, pentru a-şi completa albumele. Mai multe detalii despre campanie şi despre magazinele participante se găsesc pe site-ul magazinului – www.billa.ro şi pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/romania.billa

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: