fbpx

Scrie un comentariu

Ziua de 1 iunie aduce activităţi speciale dedicate şi suprize pentru copiii din toată ţara! BILLA România a hotărât să celebreze aceasta zi organizând bursa de schimb de stickere in 37 de magazine din intreaga ţară.

Printre aceastea se numări şi magazinul de la Turda situat pe strada Republicii la numerele 13-14.

Astfel, copii şi părinţi sunt aşteptaţi in filialele participante, pentru o zi de distracţie pe cinste. Celor mici li s-au pregătit nenumărate surpize, precum dulciuri, băuturi, desene pe asfalt, modelare de baloane sau face-painting.

In plus, vor avea ocazia de a cunoaşte şi alţi copii colecţionari cu care se pot juca şi cu care pot face schimb de stickere.

Campania “Recorduri in lumea animalelor” continuă până in 13 iunie. Până atunci, copiii din toată ţara, pasionaţi, care işi doresc să afle mai multe despre lumea animalelor, işi pot procura in continuare stickerele, pentru a-şi completa albumele. Mai multe detalii despre campanie şi despre magazinele participante se găsesc pe site-ul magazinului - www.billa.ro şi pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/romania.billa

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate