fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

Ziua Dragobetelor a fost sărbătorită astăzi la Muzeul de Istorie din Turda, printr-un concurs de felicitări şi declaraţii de dragoste. Invitaţi să participe au fost elevii din şcolile turdene, care deşi au concurat pentru premii modeste, s-au înscris într-un număr destul de mare.

Evenimentul a fost animat de trupa de teatru „Vector in Fabula” de la Şcoala Teodor Mureşanu, care au interpretat piesa „Tinereţe fără bătrâneţe” dar şi de un elev al cercului de muzică de la Clubul Copiilor, care a oferit un frumos moment muzical.

Juriul format din Niculina Halgaş, director al Bibliotecii Municipale „Teodor Murăşanu” Turda, Radu Cotişel, profesor la Liceul de Arte Plastice „Romulus Ladea” din Cluj-Napoca şi Adrian Ţop, profesor Clubul Copiilor au făcut o selecţie a desenelor şi au acordat următoarele premii: pentru partea literară, Premiu special, acordat elevei Izac Monica, pentru felicitări, Premiul special Cordoş Alexandra, Premiul III Anca Diana Maria, Premiul II Varga Emeric şi Premiul I Tanţa Florentina.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate