fbpx

CristianMatei 28iul

Avram Gal

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

Turdeanul Zsiga Liviu a avut o experienţă mai mult decât neplăcută azi, la magazinul Billa din centrul municipiului Turda, fiind abuzat de un angajat firmei de pază de la magazin, sub privirile şefei de magazin care nu ar fi făcut nimic!

Indignarea clientului magazinului a atins cote maxime şi susţine că atât el, cât şi prietenii săi, vor refuza să-şi mai facă aprovizionarea de la Billa, până când sesizarea sa, întreptată împotriva agentului de pază şi a şefei de magazin, nu vor fi luate în considerare. Sesizarea sa cuprinde şi alte nereguli constatate, în calitate de client, care nu au legătură cu incidentul de azi, care ar fi "umplut paharul".

"Am fost retinut si perchezitionat fara acordul meu sub acuzatia de furt in fata mai multor martori mi s-a vorbit foarte urat agentul de paza Tigarean Vasile ma controlat in buzunare fara acordul meu si binenteles ca nu a fost gasit nimic asupra mea. Eram cu familia inclusiv copilul meu de 6 ani care de atunci plange intruna. Consider ca fost un abuz in serviciu din partea firmei de paza, perchezitie ilegala, retinere ilegala, comportament inadecvat si refuz de legitimare a sefului pazei de la Billa. Nu am fost rugat sa scot ce am in buzunare ci efectiv am fost buzunarit de catre un agent de paza cu maxim 4 clase si seful pazei are niste ochelari cu care cred ca nu distinge la doi metri in fata lui
daramite un hot. Sefa de la Billa Turda era de fata si s-a facut ca nu observa incidentul trecand mai departe, la intrebarea mea daca este sefa punctului de lucru mi-a raspuns ceva neinteligibilsi si a plecat mai departe.

Sefa Billa Turda are intotdeauna un comportament inadecvat fata de clienti iar firma de paza este extrem de agresiva. Comportamente asemanatoare am mai observat fata de alti clienti care daca nu au reclamat este problema lor.Marfurile de pe rafturi nu au intotdeauna preturi, sau sunt la reducere iar la case se uita sa se apase tasta cu 50% sau 25% reducere, sau cand la cumpararea a mai mult de doua produse se aplica o reducere aceasta nu este valabila la case, cu explicatia ca ''nu noi facem preturile". Rosiile si portocalele au de multe ori gust si miros de mucegai, usile de la intrarea in magazin nu se mai inchid corespunzator de la deschiderea Billa, vesnic nu exista bani marunti repet vesnic, miroase ingrozitor a canal la intrarea in magazin. Per total aveti un sef de magazin probabil angajat pe considerente romanesti (pile, relatii si altele).

Va rog sa nu-mi spuneti ca paza nu este in subordinea Billa pentru ca acest lucru nu ma intereseaza atata timp cat de firma dvs a angajato. Majoritatea angajatilor Billa Turda isi fac treaba cat pot ei de bine cu o sefa incompetenta. Consider ca toate problemele enumerate mai sus sunt de competenta sefei de magazin si ori aceasta nu se implica (cazul meu) ori este incompetenta.

Impotriva angajatilor firmei de paza am facut reclamatie la Politia Turda si maine 27.12.2011 voi face si plangere penala la Procuratura. Impotriva sefei de magazin fac prezenta plangere si in caz ca nu raspundeti in 72 de ore voi face plangeri la OPC, Politia sanitara si oricui e dispus sa-mi ia plangerea in considerare", a scris Zsiga Liviu în reclamaţia lui, în urma incidentului de azi.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate