m install
petlinii
nello construct

Târgul Meşteşugarilor, la o ediţie specială de Zilele Municipiului Turda

floris

Primăria Municipiului Turda, în parteneriat cu Asociaţia Slow Food Turda, vă invită la o ediţie specială a „TÂRGULUI MEŞTEŞUGARILOR, MANUFACTURIERILOR ŞI ARTIZANILOR POPULARI”, în perioada 26-28 august 2011, începând cu ora 10.00 a fiecărei zile, ca un eveniment menit să completeze vasta ofertă de manifestări cuprinse în programul pregătit cu prilejul Zilelor Municipiului Turda.

Locaţia târgului va fi în centrul oraşului, pe spaţiul pietonal din zona statuii Avram Iancu.

„Ne bucurăm că demersul nostru de a crea un cadru favorabil în vederea promovării meşteşugarilor din zonă, precum şi pentru conservarea vechilor tradiţii meşteşugăreşti a avut un real succes în rândurile comunităţii noastre. Aşa cum v-am obişnuit, vor participa meşteşugari, manufacturieri, artizani populari din diverse domenii de activitate precum: ceramică, olărit, sticlărie sau sculptură. Expozanţii vor mai supune atenţiei dumneavoastră, de asemenea, aranjamentele florale, lumânări, costume populare sau obiectele de podoabă artizanale.  Ca un element de noutate semnalăm prezenţa icoanelor realizate la Mănăstirea Schimbarea la Faţă – Petreşti.

Vă aşteptăm să ne bucurăm împreună de aceste zile de sărbătoare pe care Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Turda le-au pregătit cu drag pentru cetăţenii comunităţii noastre şi pentru toţi oaspeţii care ne vor vizita”, a precizat primarul Tudor Ştefănie, într-un comunicat de presă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: