m install
petlinii
nello construct

Atenţie la viteză: azi Poliţia e cu ochii pe voi!

floris

În  data de 29.07.2011 în intervalul orar 15:00 – 20:00, în cadrul Campaniei naţionale  ,,Alege viaţa”  Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj desfăşoară o acţiune cu efective mărite pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză.

La această activitate vor participa atât poliţişti rutieri cât şi poliţişti din cadrul posturilor de poliţie comunale şi structurilor de ordine publică desemnaţi să desfăşoare activităţi de circulaţie.

Acţiunea se desfăşoară la nivelul întregului judeţ, o atenţie deosebită fiind acordată drumului naţional DN 1 E60 având în vedere analiza întocmită de către Direcţia Rutieră privind drumurile cu risc criminogen la nivel naţional.

Prin această acţiune se doreşte asigurarea unui climat de disciplină în rândul conducătorilor auto în ceea ce priveşte respectarea regimului legal de viteză, reducerea numărului accidentelor rutiere şi a consecinţelor acestora datorate nerespectării limitelor legale de viteză.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda