m install
petlinii
nello construct

Taloanele neridicate vor fi distruse

floris

Aproximativ 75.000 de clujeni nu au beneficiat de analizele gratuite realizate prin intermediul Programului de Evaluare a Stării de Sănătate a Populaţiei (PESSP), spun reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Cluj. Astfel, din 79.527 de taloane returnate CJAS, 1.178 au fost distribuite destinatarilor de Primarii, iar 4.082 au fost distribuite direct beneficiarilor de Casa de Sănătate.

 

Conform datelor furnizate de CAS Cluj, singurele primării care au avut sincope în ricarea taloanelor pentru analize gratuite au fost Primăria Cluj-Napoca şi Primăria Turda. Astfel, la nivelul primăriei Cluj-Napoca au rezultat 44.519 taloane neridicate, iar la nivelul primăriei Turda, numărul acestora a ajuns la 6.006. „Taloanele vor fi arhivate şi  după expirarea termenului de arhivare vor fi distruse”, a declarat Crina Grozav, purtatorul de cuvânt al CJAS.

 

Persoanele aflate în posesia taloanelor gratuite pentru analize medicale mai pot face investigaţiile de laborator până la sfârşitul lunii ianuarie. Directorul Executiv al Casei Judeţene a Asigurărilor de Sănătate Cluj, Emilia Groza spune la rândul său că instituţia pe care o conduce va deconta până în luna martie acest gen de servicii. Directorul CJAS Cluj, Emilia Groza a precizat că persoanele care nu au intrat încă în posesia taloanelor nu mai pot beneficia de programul naţional de evaluare a stării de sănătate deoarece medicii de familie nu mai sunt plătiţi în 2009 pentru aceste consultaţii. La nivelul judeţului Cluj peste 50 % dintre abonaţii Casei de Sănătate şi-au făcut deja analizele cuprinse în pachetul gratuit decontat de guvern.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: