fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

Asociaţia Femeilor de Afaceri Cluj (AFA Cluj) demarează campania de susţinere a Grădinii Botanice „Alexandru Borza” intitulată Un oraş pentru o grădină!. Campania se desfăşoară în parteneriat cu Universitatea „Babeş-Bolyai”.

 

Primul proiect al campaniei este un concurs de fotografie cu premii de peste 5.000 de lei, care are loc în perioada 19 mai - 12 iunie 2011. Tema concursului este „Surprinde Grădina Botanică!”, principalul scop al acestuia fiind creşterea numărului de vizitatori ai Grădinii şi susţinerea creaţiei artistice. Concursul se desfăşoară exclusiv online şi se adresează atât copiiilor (cu vârste de până la 14 ani împliniţi până în data de 12 iunie), cât şi adulţilor. Încărcarea fotografiilor pentru concurs se face pe site-ul AFA Cluj (www.afacj.ro) la secţiunea CONCURS şi pe pagina de facebook a asociaţiei: http://www.facebook.com/afacluj, accesând în prealabil formularul de înscriere. Detalii despre cerinţele tehnice vizavi de fotografii se găsesc în Regulamentul concursului, aflat pe site-ul AFA Cluj.

Jurizarea fotografiilor va avea loc între 13-15 iunie 2011, juriul fiind format din reprezentate ale AFA Cluj, reprezentanţi ai Universităţii Babeş-Bolyai şi fotografi din mass-media.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate