m install
petlinii
nello construct

Campania „Stop desfiinţării spitalului din Câmpia Turzii” a adunat 525 de semnături! Ministerul dă înapoi!

floris

Nu mai puţin de 525 de pesoane au semnat petiţia online iniţiată de TurdaNews, cu scopul de a stopa desfiinţarea spitalului din Câmpia Turzii, după ce ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a anunţat că spitalul din Câmpia Turzii se va comasa cu cel din Turda.

 

Conform unor informaţii deţinute de TurdaNews, Ministerul Sănătăţii deja a făcut un pas înapoi în decizia privind desfiinţarea spitalelor. Astfel, într-un document semnat de Secretarul de Stat Cristian Irimie, se precizează foarte clar că spitalele nu vor mai fi desfiinţate de către Ministerul Sănătăţii, că Ministerul va transmite o adresă Consiliilor Locale (sau judeţene) pentru ca acestea să se pronunţe în privinţa formei de organizare a spitalelor locale şi că Ministerul va elabora un set de indicatori pentru eficientizarea activităţii spitalelor, în baza unui plan de măsuri convenit între părţi.

Documentul din Ministerul Sănătăţii  Secretariatul de Stat, poartă numărul 11134/17.02.2011.

Vă reamintim că TurdaNews a fost singurul organ de media local care a demarat o astfel de campanie, promovată prin mijoacele moderne de comunicare, prin intermediul reţelelor de socializare sau al blogurilor, iar rezultatul ar putea fi stoparea desfiinţării spitalului din Câmpia Turzii!

 

TurdaNews a iniţiat o petiţie online care va fi transmisă ministrului Sănătăţii, pentru reanalizarea situaţiei spitalului din Câmpia Turzii. Dacă vrei să semnezi petiţia, dacă eşti împotriva desfiinţării/comasării spitalului din Câmpia Turzii, atunci semnează şi tu petiţia online, dând click AICI.

Dacă vrei să promovezi petiţia pe siteul/blogul tău, arătându-te astfel solidar cu dorinţa cetăţenilor din Câmpia Turzii, alege un cod de AICI.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: