m install
petlinii
nello construct

APIS Câmpia Turzii spune „NU comasării spitalului Câmpia Turzii!”

floris

Asociaţia pentru Promovarea Incluziunii Sociale din Câmpia Turzii, condusă de Kovacs Zoltan, s-a declarat solidară cu demersurile privind blocarea acţiunii de comasare a spitalului din Câmpia Turzii cu cel din Turda. Într-un comunicat de presă remis redacţiei TurdaNews, preşedintele Kovacs Zoltan spune că „autorităţile ar trebui să găsească o soluţie benefică oraşului”.

 

„Comasarea spitalului din Câmpia Turzii ne îngrijorează şi pe noi, ne gândim în mod special la cetăţenii oraşului Câmpia Turzii care au o condiţie socială mai precară şi care  se vor afla în imposibilitatea financiară de a se deplasa în Turda pentru a beneficia de seviciile medicale. Autorităţile locale ar trebui să găsească o soluţie benefică oraşului Câmpia Turzii.

Este cunoscut faptul că în ultima vreme s-au făcut lucrări de reabilitare şi modernizare a clădirii, singura problemă simţită de către cetăţeni este lipsa medicamentelor şi a aparaturii medicale, se pare că nu s-au făcut suficiente eforturi pentru obţinerea de fonduri destinate acestor probleme, până în prezent.

Ne alăturăm protestului împotriva acestei măsuri ce se doreşte a fi luată şi toţi membrii organizaţiei A.P.I.S. vor semna petiţia”, a precizat Kovacs Zoltan.

Vă reamintim că ziarul electronic TurdaNews a demarat o campanie de strângere de semnături prin intermediul unei petiţii online, care va fi adresată ministrului Sănătăţii, cu scopul de a împiedica comasarea spitalului din Câmpia Turzii cu cel din Turda. Dacă vrei să semnezi petiţie, o poţi face dând click AICI.

Până acum, petiţia a fost semnată de 122 de persoane!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: