fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu
Rotary01Clubul Rotary Turda îşi propune să realizeze în 2011 o serie de activităţi adresate întregii comunităţi. Nu vor fi uitaţi artiştii plastici, activităţile de voluntariat, acordarea de burse pentru elevii cu rezultate deosebite la olimpiadele şcolare, proiecte de salubrizare a oraşului etc.

 

Pe site-ul organizaţiei www.rotaryturda.ro la secţiunea „evenimente” activităţile sunt structurate pe luni astfel încât să fie „acoperit” întreg anul 2011. Printre cele mai atractive se numără:  Forumul Domnişoarelor şi Doamnelor Rotariene Inner Wheel, proiectul - “Să ne cunoaştem - prieteni rotarieni în regiune” (teme vocaţionale comune), lansarea programului regional “Activi în comunitate – prevenirea şi reducerea riscului la inundaţii, Acordarea bursei “Humanitas”; Concursul “4 de nota 10”, acţiuni de împădurire a zonei, admiterea de noi membrii şi nu în ultimul rând balul de caritate.

 

Reamintim că pe 26 noiembrie, Clubul Rotary Turda a „adunat” 30.000 lei la balul anual de caritate. Au fost licitate obiecte de artă, tablouri, bijuterii şi chiar o cască de cosmonaut aparţinând lui Dumitru Prunariu, singurul român care a ajuns în spaţiul cosmic. Banii vor fi utilizaţi pentru susţinerea financiară a proiectelor organizaţiei.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator