fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu
Furt TablouriÎn seara zilei de 24.12.2010, poliţiştii clujeni au fost sesizaţi despre faptul că în intervalul orar 18.00 - 20.30, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie într-o locuinţă de pe raza municipiului Cluj-Napoca, de unde au sustras mai multe tablouri, evaluate la suma de aproximativ 400.000 euro. 

 

În aceeaşi noapte, eforturile susţinute ale poliţiştilor care au investigat cazul au dat rezultate, aceştia identificându-l pe E. Robert, de 30 ani, din comuna Sărmăşag, judeţul Sălaj, stabilit ca principal suspect de comiterea acestei fapte.

 

În urma verificărilor efectuate şi în colaborare cu poliţiştii din cadrul IPJ Sălaj, suspectul a fost identificat pe raza comunei Sărmăşag. Poliţiştii clujeni s-au deplasat în zonă, reuşind recuperarea în totalitate a bunurilor sustrase din locuinţa bărbatului de 77 ani, din Cluj-Napoca.

 

Totodată, cercetările desfăşurate au scos la iveală şi faptul că E. Robert a săvârşit fapta împreună cu o altă persoană.       

 

Faţă de E. ROBERT s-a dispus începerea urmăririi penale suspectul fiind reţinut pentru 24 ore, iar în 26.12.2010, suspectul a fost prezentat la instanţă, pe numele acestuia fiind emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de „furt calificat cu consecinte deosebit de grave”, faptă prevăzută si pedepsită de art. 208, alin.1, 209, alin.1, lit.a,g,i si alin.4, din Codul Penal.

 

Poliţiştii continuă cercetările pentru depistarea celui de-al doilea suspect şi tragerea lui la răspundere penală pentru fapta săvârşită.

 

{youtube width="500" height="400"}tIxy3hcPbbg{/youtube}

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator