fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu
XoniaPrimăria şi Consiliul Local Turda, alături de Casa de Cultură pregătesc un spectacol antrenat la "cumpăna dintre ani". Accentul se va pune pe muzica uşoară, locaţia de desfăşurare fiind Parcul Teilor de la Materna.

 

Manifestările debutează la ora 21 cu grupul "Simpatics" condus de profesorul Ioan Gherman. La 22.15 vor urca pe scenă compunenţii formaţiei Nightloosers urmaţi de Xonia. Punctul culminant: focul de artificii de la ora 0.00, când se face trecerea dintre ani!

 

Nightloosers este o trupă românească de rhythm and blues din Cluj, formată în anul 1994. Membrii formatiei: Hanno Höfer; Grunzo Geza; Sorin 'Gaga' Cîmpean; Octavian 'Barilla' Andreescu; Jimi 'El Lako'.

 

Xonia, cântăreaţă, compozitoare, actriţă şi dansatoarea a plecat din Australia în urmă cu doi ani pentru a se stabili la Bucureşti. Departe de familie, Xonia a venit cu gândul să spargă piaţa muzicală românească. Blonda vrea să cucerească întreaga lume şi e sigură că în România o să reuşească. Artista pe numele ei adevărat Loredana Sachelaru s-a îndrăgostit de muzica românească, dar şi de tradiţia noastră. În 2006, Xonia a fost aleasă să reprezinte Australia la Concursul internaţional "Miss Diaspora" din România care i-a oferit şansa să cânte în faţa a 20.000 de spectatori în cadrul Festivalului Callatis.

 

La ora actuală o puţeţi asculta prin topurile dance româneşti alături de Deepcentral cu piesa My Beautiful One.

 

{youtube width="500" height="400"}_D7qd0wBKiU{/youtube}

 

{youtube width="500" height="306"}VfCyLO8Yvi8{/youtube}

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator